شنبه، اسفند ۰۷، ۱۳۹۵

نیکی کریمی و جشنواره عیدانه بنیاد خیریه روشنای امید ایرانیان

نیکی کریمی روز گذشته در برنامه عیدانه موسسه خیریه روشنای امید ایرانیان حضور پیدا کرد،نیکی کریمی در یادداشت کوتاهی که قبل از حضورش در صفحه های شخصیش به اشتراک گذاشت نوشت:

«امروز به خيريه روشنای اميد می روم،چون برايم مهم است كه بتوانم قدمی خير حتی كوچک در جهت ادم هايی كه نياز دارند بردارم.بدانيم كه وظيفه داريم اگر از دستمان برمی ايد كمک كنيم





به نظر می رسد در این برنامه خیریه،بعضی از هنرمندان مطرح و همین طور شخصیت هایی  از عرصه های ورزش ،موسیقی و ...حضور داشته اند.






دوشنبه، اسفند ۰۲، ۱۳۹۵

نیکی کریمی داور بخش «زنان و زندگی شهری»جشنواره پروین اعتصامی

این طور که در خبرگزاری مهر منعکس شده ،نیکی کریمی در کنار هنگامه قاضیانی،مازیار میری،نرگس ابیار و سید هادی منبتی اثار بخش «زنان و زندگی شهری»نهمین دوره جشنواره ملی فیلم پروین اعتصامی را داوری می کنند.

قرار است این جشنواره در اواسط ماه اسفند در تهران برگزار شود.




پنجشنبه، بهمن ۲۸، ۱۳۹۵

البوم «همه این روزها»اثر کارن همایونفر

البوم «همه این روزها» گزیده ای از موسیقی متن فیلم های است که در سال های اخیر توسط کارن همایونفر ساخته شده،در این البوم ،بخش های مختلفی از موسیقی متن فیلم سینمایی«شیفت شب »به کارگردانی نیکی کریمی هم در کنار دیگر اثار قرار دارد.

 موسیقی متن فیلم سینمایی «چهارشنبه نوزده اردیبهشت»با بازی نیکی کریمی و کارگردانی وحید جلیلوند  هم در البوم «همه این روزها»اثر کارن همایونفر هست.






چهارشنبه، بهمن ۲۷، ۱۳۹۵

البوم «می فهممت» با صدای محمد رضا فروتن

اولین البوم محمد رضا فروتن بازیگر فیلم های به یادماندنی سینما با ترانه های تاثیرگذار افشین یداللهی و اهنگسازی بابک زرین  به نام «می فهممت» منتشر شد .

محمد رضا فروتن قبل از این هم تجربه خواندن تک اهنگ های متفاوتی  را داشت ولی این اثر اولین البوم این هنرمند است.

 نام ترانه های این البوم شنیدنی «کاش ندیده بودمت اما»،«تو که نیستی»،«روزای مرگ عشق»،«همین خوبه»،«من از تو برنمی گردم »،«به چی شک می کنی» ،«می فهممت»







سه‌شنبه، بهمن ۲۶، ۱۳۹۵

بدون عنوان

«من از عهد ادم تو را دوست دارم                        از اغاز عالم تو را دوست دارم 


چه شب ها  من و اسمان تا دم صبح              سرودیم نم نم تو را دوست دارم...»

                                                                                          قیصر امین پور






                                                                              

پنجشنبه، بهمن ۲۱، ۱۳۹۵

یادداشت نیکی کریمی درباره ی سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر

این روزها حرف و حدیث داوری های سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر  وارد ابعاد گسترده ای شده،نیکی کریمی در یادداشتی که ایسنا ان را منتشر کرده به موضوع وضعیت کار در سینمای ایران،فیلم هایی که این دوره جشنواره دیده و همین طور قضیه داوری های این دوره جشنواره پرداخته که نقل می کنم

«سینما علیرغم ظاهر بیرونی جذابش، در  همه سطوح چه بازیگری چه عوامل صحنه بودن و کارگردانی و تهیه کنندگی و  سینماداری و بازاریابی و ... صنعتی سخت و شغلی  پراسترس است؛ هر چند در دید مردم عزیزمان، دلنشین است ولی در زندگی واقعی بسیار سخت است.


 ما باید آمادگی بدنی خویش را حفظ کنیم زیرا بی‌خوابی‌های مدام حین کار داریم،کتاب بخوانیم که موقع فیلمنامه خواندن و نوشتن حرف حسابی بزنیم،فیلم‌های روز دنیا را به هر قیمتی تماشا بکنیم که از جریان جهانی باز نمانیم،در شبکه‌های اجتماعی حواس جمع باشیم مورد هجمه قرار نگیریم، در مطبوعات و رسانه‌های رادیویی و تلویزیونی حضوری فعال داشته باشیم که از کارمان دفاع کنیم و به نقدها گوش فرا دهیم و ... .

وقتی زن باشی این استرس عحیب‌تر هم می‌شود زیرا می‌خواهی یک جایی صدای زن ایرانی هم باشی که کمتر دیده شده.

همه این ها را نوشتم که بگویم این کار اعصاب آهنین می‌خواهد و اینجاست که یک جشنواره ملی سینمایی به نوعی یک خسته نباشید ملی به کار همکاران من است نه این که خودش مبدل به استرسی جدید بشود.

جشنواره فیلم فجر امسال برای من لحظات خوب و لحظات تلخی به بار داشته است،با اشتیاق مهدویان عزیز و گروه خوبش را تماشا کردم،از بیست و یک روز بعد خردمندان و ساره شیرین لذت بردم، با موسیقی کارن همایون فر در فیلم خفگی جان گرفتم،گریم محسن دارسنج عزیز را تحسین کردم، با دیدن بازی آقای حامد بهداد و خانم باران کوثری در سد معبر چشمانم برق زد و فیلمی تاثیرگذار مثل کمدی انسانی را دیدم و خستگیم در رفت ولی عملا هیچ یک از همکارانم چه آن هایی که ذکر کردم چه آن ها که از بقیه جماعت سینما این روزها می‌شنویم شایسته تقدیر یا حداقل کاندیدی بودند، به چشم نیامدند.


به عنوان یک زن سینماگر ایرانی که بیست و شش  سال از زندگیم را در این هنر صرف کرده‌ام و اندک بضاعتی هم در جشنواره‌های معتبر جهانی داشته‌ام و داوری‌هایی در این سال‌ها در کشورم و دنیا داشته‌ام،ضمن احترام به دست‌اندرکاران جشنواره و البته سلیقه‌هایشان،می خواهم گله ای از جنس همکاری کنم که اگر به لطف خدا و همت دسته جمعی همه جماعت سینمای کشور مردم اقبالی به هنر ما کرده‌اند، شما موجب دلگرمی ما بشوید و مبادا که با انتخاب‌های نافهمیدنی در جشنواره موجب دلسردی نسل قدیم و به خصوص جدید سینما شوید.

نمی‌خواهم فعلا از "آذر" و بی‌مهری‌هایی که به من و همکاران زحمتکشم در این جشنواره شد حرف بزنم. قلبا به سینماگرانی که درست دیده نشدند و همکارانم، احترامی عمیق می‌گذارم که سختی این روزها، ایشان را دلسرد نکرده است و مطمئنم مردم نیز حرف ما را تصدیق خواهند کرد

یکشنبه، بهمن ۱۷، ۱۳۹۵

نگاهی به فیلم«F for fake»

از میان فیلم هایی که اورسن ولز ساخته و همین طور اثاری که در ان ها بازی کرده شاید اثر مستند داستانی« F for Fake »کمتر دیده شده ولی به نظرم فیلمی به یادماندنی و هوشمندانه در میان اثار اورسن ولز به حساب می اید.

شاید موضوع  اصالت حقیقت از یک طرف در دنیای واقعی و تلاش سینما با استفاده از ابزارهای تکنیکی برای واقعیت نمایی و  مقایسه داستان هایی که در فیلم روایت می شوند،مخاطب این فیلم را به فکر فرو می برد.




 البته نباید از این قابلیت خاص سینما هم غافل ماند که به قول اورسن ولز،سینما می تواند مثل یک شعبده باز چیزی را به ما نشان دهد که خودش دوست دارد و طراحی کرده و البته باید امیدوار بود که  این کار در خدمت بیان حقیقت باشد و برای مثال  اورسن ولز در این فیلم به قول خودش یک قصه جعلی را در پوشش یک داستان واقعی روایت می کند و نتیجه های جالبی هم می گیرد،به یاد نقل قول جالب او از پیکاسو در پایان فیلم افتادم :« هنر، شاید دروغی است که باعث می شود تا ما حقیقت را بهتر بفهمیم»

همیشه وقتی به این مستند داستانی اورسن ولز فکر می کنم به نظرم می تواند شروع بحث های شیرین و جذابی درباره سینما،حقیقت ،فلسفه زندگی و...باشد.

 ارزش های فرم و تکنیک  در یک روایت چه به صورت مستند یا داستانی جایگاه خاص خودش را دارد ولی به نظرم در موضوعات روایت های تاریخی و واقعی کار سخت و دشوارتری به عهده فیلمساز هست و همین طورشاید  برای مخاطب هم  دیدن این نوع  فیلم ها سختتر است،چون مخاطب با  اثری مواجه می شود که سعی دارد به هر شکل ممکن مستند و واقعی جلوه کند و این همان جایی است  که باید امیدوار بود تا هنر برای بیان حقیقت به کار گرفته شده باشد.

شنبه، بهمن ۱۶، ۱۳۹۵

اولین اکران «اذر» و نشست رسانه ای جشنواره فجر

فیلم سینمایی «اذر» به کارگردانی محمد حمزه ای و تهیه کنندگی و بازی نیکی کریمی که در بخش مسابقه سودای سیمرغ(مسابقه اصلی)جشنواره فیلم فجر حضور دارد،ان طور که رسانه های مختلف خبر دادند،جمعه پانزدهم بهمن ماه با حضور عوامل تولید این فیلم  در برج میلاد به نمایش در امد و  به نظر می رسد نشست رسانه ای هم با حضور نیکی کریمی تهیه کننده و بازیگر ،محمد حمزه ای کارگردان،پیمان شادمان فر مدیر فیلمبرداری ،پرویز ابنار صدابردار و صداگذار، افروز بوجاریا طراح گریم،غزاله معتمد طراح لباس،مهدی موسوی طراح صحنه و هستی مهدوی ،شیرین اقا کاشی و مهران نائل از بازیگران برگزار شده،متن روایت این نشست خبری را از خبر انلاین نقل می کنم:

« در ابتدای نشست  نیکی کریمی ضمن تشکر از زحمات خبرنگاران گفت: تولید فیلم نزدیک یک ماه و نیم طول کشید و بعد از آن هم مراحل فنی کار شروع شد.

 محمد حمزه‌ای هم با تسلیت درگذشت حسن جوهرچی گفت: خانم کریمی به عنوان تهیه کننده تصمیم داشتند که فیلمی را با کارگردان فیلم اولی شروع کنند و کارگردان‌های زیادی به ایشان معرفی شدند که خانم کریمی کارهای من را دیدند و بعد از جلسات متعدد فیلم «آذر» تولید شد.


 پرویز آبنار هم درخصوص مشکلاتی که ممکن است در فیلم وجود داشته باشد گفت: مراحل فنی فیلم بسیار دقیقه نودی شد و ما حتی پس از پایان مراحل صداگذاری فرصت نکردیم که فیلم را یک بار ببینیم و اگر نقصی بوده به همین دلیل است.
در ادامه نشست حمزه‌ای درخصوص رویکرد فیمینیستی که در فیلم «آذر» وجود داشت، گفت: من به شخصه این رویکرد را نمی‌بینم و موقعیتی که آذر در آن قرار می‌گیرد به این نحو  ایجاب می‌کند، من و خانم کریمی اصلا چنین تفکری نداشتیم.
 نیکی کریمی درمورد تغییر فیلمنامه و هم چنین کارگردان کار که قرار برحضور پوریا آذربایجانی بوده است،توضیح داد: فیلم را قرار بود با کارگردان دیگری شروع کنیم و من یک ماه فرصت دادم که فیلمنامه بازنویسی شود چون یک سری مشکلات داشت، البته قصه همین بود، اما کار به نحوی پیش رفت که این اتفاق نیفتاد و من یک سال به دنبال پیدا کردن سرمایه کار بودم و برای همین می‌خواستم فیلمنامه همان طور که می‌خواهم حفظ شود و این موضوع باعث شد تا این تغییرات ایجاد شود و فیلم را به این شکل تولید کنیم.
او همچنین درمورد مسایل قضایی که در فیلم وجود داشت گفت: ما به این مسایل فکر کردیم و وکیل من هم که فیلم را دید از جوانب مختلف موضوع را بررسی کرد.
 نیکی کریمی درباره اصرار بر کار کردن با کارگردان فیلم اولی افزود: پس از ساخت فیلم «شیفت شب» تصمیم گرفتم به یک کارگردان جوان  کمک کنم تا بتواند فیلم خود را بسازد و کلا آدمی هستم که اهل درجا زدن نیستم و دوست دارم که پیشرفت کنم


+روایت تصویری سینما تیکت 

+روایت تصویری خبرانلاین 

+روایت تصویری کافه سینما 

عکس های بیشتر از حضور نیکی کریمی و عوامل فیلم «اذر» 


















این هم عکسی که نیکی کریمی  به همراه  هستی مهدوی بازیگر و افروز بوجاریا طراح گریم فیلم سینمایی «اذر»در صفحه های شخصی خودش به اشتراک گذاشت.