دوشنبه، خرداد ۱۲، ۱۳۹۹

یادداشت نیکی کریمی درباره «عروس» در روزنامه اعتماد

روزنامه اعتماد در شماره ۴۶۵۹ امروز دوشنبه ۱۲خردادماه ۱۳۹۹ یادی از فیلم سینمایی «عروس» کرده،از اکران این فیلم به یادماندنی با  نقش افرینی نیکی کریمی،ابوالفضل پور عرب و کارگردانی بهروز افخمی سی سال می گذرد.

یادداشت نیکی کریمی،مصاحبه با بهروز افخمی و یادداشت هایی از منتقدان و نویسندگان سینمایی درباره فیلم سینمایی «عروس» در +این شماره روزنامه اعتماد در دسترس قرار دارد.

یادداشت نیکی کریمی درباره فیلم سینمایی عروس که در روزنامه اعتماد منتشر شده است.


« فيلم عروس برای من تصوير گنگ و شاداب تابستانی گرم و دلنشين از نوزده سالگی است كه مقدمه ورودم به دنيای بازيگری شد. 

برخلاف عده‌ای، من براي بازيگر شدن سختی زيادی متحمل نشدم و دوره‌های طولانی بازيگری را نگذراندم. می‌توانم راحت بگويم خوش شانس بودم و سينما كه وابسته به ادبيات، علاقه ازلی و ابدی من است،خيلی اتفاقی در مسيرم قرار گرفت.




 از آن جايی كه پدر و مادرم مشوق من در اين زمينه بودند همين كار را برای من راحت می كرد. بازی در فيلم عروس پر از خاطرات شيرين و به يادماندنی اما سخت است. 

براي ضبط صحنه‌های اين فيلم سه ماه در لوكيشن‌های متفاوت و پيچ در پيچ و صعب‌العبور جاده‌ها كار می‌كرديم؛ از محلی كه در آن مستقر بوديم تا شمال و جاده هراز و جاده چالوس سه ماه مداوم در رفت و آمد بوديم، اما سختی كار به خاطر حال و هوای فيلم چندان آزاردهنده نبود چون يك انرژی مثبت مثال زدنی در طول فيلمبرداری و حتی تا پايان اكران جريان داشت كه اين فيلم را به خاطره‌ای شيرين بدل كرد.

بعد از بازی در عروس پيشنهادهای زيادی داشتم كه نپذيرفتم. شايد اگر هر بازيگر ديگری در سن نوزده سالگی نقش عروس را بازی می‌كرد و در همان سال فيلمش جنجالی و پرفروش می‌شد، نمي‌توانست در اين حرفه دوام بياورد، اما من مراقب بودم و آگاهانه و محتاط در مسيری كه انتخاب كرده بودم قدم بر می‌داشتم و می‌دانستم كه می‌خواهم در سينما بمانم اما درست آن زمانی كه فيلم عروس ساخته شد، فيلم‌ها بيشتر جنگی و حادثه‌ای بودند و عروس در اين ميان طراوتی داشت كه مخاطب را به خود جذب می‌كرد.

 تازگی موضوع اين فيلم و داستان عاشقانه‌اش و لحن منحصربه‌فردش به دل تماشاگران می‌نشست. با اين كه فيلم‌های خوبی در ان سال‌ها ساخته شد  از جمله پرده آخر واروژ كريم مسيحی يا فيلم‌های عباس كيارستمی، عروس در ژانر خودش با تم عاشقانه‌ای كه داشت به ياد ماندنی شد.»


                                                                 ***

مطالب مرتبط:

+مصاحبه نیکی کریمی درباره فیلم سینمایی عروس (نشریه۲۴)

+بررسی تطبیقی «عروس» و «هامون» از نگاه حمید رضا صدر

+فیلم سینمایی عروس از نگاه شهید سید مرتضی اوینی


موسیقی متن فیلم سینمایی عروس اثر زنده یاد بابک بیات



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر